Tøff løping til Tindevann

Blåmansløpene 2022 er igang. Det første løpet over Sandviksfjellet fikk fine forhold. Blide løpere delte seg nært 50 / 50 mellom individuell (fleksibel) og felles start klokken 11:45:00.

Katrine Villumsen var raskeste jente med pene 42:48. Den danske friskusen med bopel i Breistølen vant foran Ida Vabø og Caroline Christie. Etter tet-trioen kom det ytterlig 27 sprekinger i kvinneklassen.

Vegard Magnussen (36:22), Ørjan Nilsen og Bjarne Andreas Bakke sørget for at alltid blide Tom Georg Bu må trene enda noe mer før det blir pallplass. Total 33 løpere i herreklassen denne gangen. Her er det en løper som ufortjent har fått DNS av arrangøren. Oppreisning vil bli gitt når vedkommende gir et lite hint.

Resultater: Link

Stor takk til samtlige løpere for å ha dradd igang årets runde med løp fra Fjellveien til Blåmanen.

Takk og applaus for sterke arrangørbidrag: Målgangen - Frode Sørhøy, Tine Sundal, Robert Falkevik, Løypen - Stian Angermund, Morten Storli, Bjarne Ludvigsen, Starten - Rolf Hansen, Puma Bjertnæs og vår strålende debutant i sekretariatet Charlotte S Knutsen.